Ervaringen van anderen

Onze opdrachtgevers en klanten rekenen op de discretie en vertrouwelijkheid van Lighthouse. Vanuit dit oogpunt hebben wij ervoor gekozen om hieronder enkele reacties zonder naamsvermelding te plaatsen. Wij brengen u, indien gewenst, graag in contact met enkele van onze opdachtgevers. Zij vertellen u graag meer over hun ervaringen met Lighthouse.

Na een langdurig MBO traject is het dan eindelijk geslaagd. Een Nederlands MKB bedrijf van 140 man met een jaaromzet van ongeveer 40 miljoen. Bij de voorbereidingen voor het MBO traject hebben we ons goed laten informeren door meerdere adviseurs. Ook advies bij relaties ingewonnen die in dergelijk traject al achter de rug hadden. Hierbij werd de naam ‘Lighthouse’ regelmatig genoemd.
Na enkele gesprekken met een directeur van Lighthouse hebben wij definitief voor hen gekozen.
Onder alle omstandigheden hebben ze het overzicht voor ons bewaakt. De overname is uitermate succesvol verlopen. Ik kan Lighthouse daarom bij iedereen aanbevelen.

Een goed duidelijk en helder verhaal. De ongemakken en wat er fout kan gaan werd niet geschuwd. Lighthouse wikkelde er geen doekjes om, hetgeen ons zeer aansprak. Mensen met ruime ervaring, Hollandse nuchterheid en een grote kennis van deze trajecten.

Achterover zitten was er niet bij, We werden steeds weer gestimuleerd om het beste uit onszelf naar boven halen.

Het was een langdurig en moeizaam traject. Daarbij wist de adviseur van Lighthouse steeds weer het goede overzicht te houden, ons te sturen en te helpen. Door tegenslagen werd hij niet uit het lood geslagen, steeds weer wist hij oplossingen te vinden.