Als participatiemaatschappij de portefeuille uitbreiden en versterken?

Participatiemaatschappijen en private investors ondersteunen wij graag.

Wij helpen u aan tafel te komen bij bedrijven uit ons brede netwerk.

Als investeerder bent u altijd op zoek naar nieuwe kansen, maar wilt u de overhead laag houden. Lighthouse kan u helpen om aan tafel te komen bij bedrijven die passen in uw zoekprofiel en waar nog geen verkooptraject gestart is. Dit geeft u de kans om te bouwen aan relaties met ondernemers die nog geen verkooptraject zijn gestart, en om samen vorm te geven aan het vervolgtraject.

Voor een kleine kring van participatiemaatschappijen en private investors treden wij op deze manier op als verkenner. Wij zoeken gericht voor u naar participaties aan de hand van uw zoekprofiel, of bijvoorbeeld naar add-ons voor een bestaande deelneming.

Aanvullend aan de zoekfunctie kunnen wij in elke stap van het proces helpen bij optimale waardecreatie. Wij helpen bijvoorbeeld nieuwe DGA’s met coaching en advies. Ook zijn wij gespecialiseerd in de structuren en culturen van organisaties. Onze partners hebben ervaring als toezichthouder en commissaris. Wij ondersteunen u van de zoektocht naar nieuwe deelnemingen tot aan een succesvolle exit.

Wat wij voor klanten doen is altijd maatwerk. Wij gaan graag met u in gesprek over wat Lighthouse voor u kan betekenen. Wij nodigen u uit voor een vrijblijvende kennismaking. U kunt hiervoor contact opnemen met Daan Dijkstra.

Daan is bereikbaar op 06-50228198 en via d.dijkstra@lighthousevc.nl.