Ons team

Wij vormen een klein, hecht team. We schakelen snel, zijn gericht op het proces én op de inhoud en vinden het belangrijk om te kunnen lachen in ons werk. In ons netwerk hebben wij alle expertise die nodig is voor een geslaagd traject, waaronder accountants, register valuators, fiscalisten, advocaten en notarissen.

Michel Derckx

Michel Derckx

Partner

Michel is meer dan 35 jaar werkzaam als consultant op het gebied van aan- en verkoop van ondernemingen, strategievorming, (top)structuurvraagstukken, organisatieontwikkeling, reorganisaties, fusiebegeleiding en crisisinterventie. Het werkgebied van Michel betreft veelal complexe vraagstukken in een dynamisch krachtenveld.

Magda Veenendaal

Magda Veenendaal

Associate Partner

Magda heeft in haar internationale loopbaan ruime ervaring opgedaan met organisatieontwikkeling, management buy-outs, verkoop van concernonderdelen, startups, post-merger integratieprocessen en executive search. Magda begeleidt, bestuurt en regisseert sinds 25 jaar complexe organisatieveranderingen. Zij is een ervaren leiderschapsadviseur en teambuilder op directie- en bestuursniveau met diep inzicht in de menselijke aspecten van veranderingsprocessen. Tevens is zij een ervaren commissaris.

Daan Dijkstra

Daan Dijkstra

Consultant

Daan studeerde politicologie aan de Universiteit van Amsterdam. Daan draagt bij aan de projecten van Lighthouse door onderzoek te doen, zoekopdrachten uit te voeren, te ondersteunen bij de aankoop en verkoop van ondernemingen en door contact te onderhouden met klanten en relaties.