Als directeur-grootaandeelhouder uw onderneming verkopen?

bedrijfsverkoop

Wij helpen u om een succesvolle verkoop te realiseren.

Als DGA legt u ziel en zaligheid in uw bedrijf. U wilt de best mogelijke prijs realiseren, maar niet tegen elke prijs. Of het nu om een gedeeltelijke verkoop (pre-exit) of een volledige verkoop gaat, sociale en emotionele aspecten spelen altijd een rol. U wilt  (een deel van) het bedrijf in vertrouwde handen overgaat. De belangen van uw medewerkers en klanten moeten ook na de verkoop geborgd zijn.

Wij maken met u een plan voor de (gedeeltelijke) verkoop van uw onderneming. Hierin spreken wij af hoe wij uw bedrijf op de markt positioneren, hoe wij het verkoopproces inrichten, wie welke rol vervult in het proces, waar uw prioriteiten liggen en hoe onze verkoopstrategie eruit ziet. Wij hebben een breed netwerk van  mogelijke kopers en investeerders.

Optimale waardecreatie staat centraal in elke fase van het proces. Na een geslaagd verkooptraject hebt u een deel van uw pensioen zeker gesteld, geld opgehaald voor uw groeiplannen of het bedrijf met vertrouwen overgedragen.

Mogelijk zijn niet alle randvoorwaarden hiervoor nu al gerealiseerd. De relatie tussen aandeelhouders kan een verkoop lastig maken, of het bedrijf is mogelijk sterk van u afhankelijk. Ook in de organisatie kan achterstallig onderhoud bestaan. Wij kunnen u helpen om deze obstakels weg te nemen.

Uiteindelijk zal onze dienstverlening altijd maatwerk zijn. Wij gaan graag met u in gesprek over wat Lighthouse voor u kan betekenen. Wij nodigen u uit voor een vrijblijvende kennismaking. U kunt hiervoor direct contact opnemen met Daan Dijkstra.

Daan is bereikbaar op 06-50228198 en via d.dijkstra@lighthousevc.nl.